Veel gestelde vragen

We willen je vragen om in sportkleding naar de sportschool te komen en binnensportschoenen mee te nemen. Ook adviseren we je een handdoek en een bidon met water mee te nemen.

U kunt eenvoudig opzeggen door een e-mail te sturen naar info@zbbg.nl.

Als lokale sportclub zijn we graag zo flexibel mogelijk en willen we niemand lange opzegtermijnen opleggen. We hanteren daarom slechts een maand opzegtermijn waarbij je ook nog tot uiterlijk de 20e van de lopende maand een eventuele opzegging voor de volgende maand kan doorgeven. Na de 20e van de maand wordt een opzegging aan het einde van de volgende maand doorgevoerd. Wil je jouw abonnement stopzetten dan kan dit eenvoudig per mail via info@zbbg.nl.

Het is niet verplicht om zelf bokshandschoenen aan te schaffen. Zeker wanneer u voor de eerste keer een proefles komt volgen, dan wordt een set bokshandschoenen ter beschikking gesteld. Wel adviseren wij u om zelf bokshandschoenen aan te shaffen via onze webshop. Wij bieden diverse type en kleuren bokshandschoenen aan tegen zeer lage tarieven zonder verzendkosten. Tevens is het hebben van eigen bokshandschoenen niet alleen leuk maar ook nog eens hygiënischer en fijner.

Alhoewel er geen minimale leedtijd is voor het boksen, is het advies om pas in te schrijven vanaf 7 jaar.

Je kunt elke maand je abonnement naar wens aanpassen. Je kunt dit doen door in te loggen in jouw eigen account of stuur een e-mail naar administratie@zbbg.nl. Let wel op, een abonnement loopt altijd per kalendermaand.

Wij willen u verzoeken te parkeren op ons eigen terrein. Binnenkort worden er diverse parkeervakken gerealiseerd. Ook buiten het terrein zijn diverse openbare parkeer mogelijkheden mocht ons eigen parkeerterrein vol zijn.

Let op, naast de Gym zit een transport bedrijf. Wij willen u dringend verzoeken niet uw auto voor de hekken te parkeren van onze buren.

Klik hier voor ons parkeerplan

Antwoord op je vraag niet gevonden?

Stuur ons een bericht

Wij beantwoorden je vraag zo spoedig als mogelijk!

Mijn account Menu
Top